Dit is Peter-Paul Oostveen

Peter-Paul Oostveen exposeert:

  • Op 7 en 8 oktober tussen 11 en 17 uur in eigen atelier aan de Wilhelminaweg 12, Woerden.
  • Gedurende de hele maand september tot en met 8 oktober 2023 in de etalage van Falcon, Voorstraat 74, centrum Woerden.
  • Op 29 en 30 september en op 6, 7 en 8 oktober 2023, tussen 11 en 17 uur, in het atelier van Galerie Van Slagmaat (Leidsestraatweg 36 3443 BV  Woerden) tijdens de overzichtstentoonstelling.

 

Biografie

Geboren en getogen in Den Haag. Via omzwervingen in Woerden terecht gekomen. Voor fotografie heb ik altijd een zwak gehad (behoudens een enkele tussenpose). Veel opleidingen gevolgd (oa Fotovakschool, portret, macro, flits, printen en bewerken en nog heel veel andere autodidactische bezigheden). Ben aktief in het team van het Fotografencafe Kasteel Woerden en ben secretaris van de Stichting Atelierroutte Groot Woerden.
Ik heb al eerder meegedaan.
Er komt een foto van mij bij Falcon Fashion in de Voorstraat in Woerden  en ik exposeer (als maatje) op 7 en 8 oktober in het SamenSterkhuis aan de Wilhelminaweg.


Peter-Paul doet aan de Atelierroute mee op eigen locatie samen met Jeanette van Schaik en in een etalage in centrum Woerden.


Adres van hun locatie: Wilhelminaweg 12, 3441XC Woerden


Overzichtstentoonstelling


Naam kunstwerk overzichtstentoonstelling: Bonaventura interior
Afmeting kunstwerk overzichtstentoonstelling: ca 40x50
Het betreft een deel van een serie over de Bonuventurakerk in Woerden. De schoonheid van de kerk maakt het werk nog mooier.
Prijs van het voorgaande kunstwerk in Euro: 75


E-mailen
Instagram