Dit is Marlouke san Giorgi

Marlouke exposeert:

  • Gedurende de hele maand september tot en met 8 oktober 2023 in de etalage van Koko, Kerkplein 22, centrum Woerden.
  • Op 29 en 30 september en op 6, 7 en 8 oktober 2023, tussen 11 en 17 uur, in het atelier van Galerie Van Slagmaat (Leidsestraatweg 36 3443 BV  Woerden) tijdens de overzichtstentoonstelling.

Biografie

Marlouke  maakt kunst voor thuis en voor op kantoor. Zij maakt graag schilderijen in opdracht. In samenspraak met de opdrachtgever wordt formaat, sfeer en thema bepaalt. Als het schilderij klaar is, wordt besloten of het schilderij gekocht wordt. Daarnaast maakt Marlouke vrij werk, veelal in series om een thema uit te diepen. Na haar opleiding tot Industrieel ontwerper aan de TU Delft en haar werk bij San Giorgi Interieurontwerp, gebruikt zij haar kennis en vaardigheden nu voor het maken van kunst.

In haar werk zoekt ze naar de balans tussen compositie, kleur en vlakverdeling. Vooral het effect van kleuren op elkaar en hun omgeving boeit haar. Marlouke is lid van "De Schilderclub Woerden" waar ze onder leiding van een professioneel kunstenaar haar vaardigheden verder ontwikkelt. Daarnaast is Marlouke lid van "Kunstkring Woerden" waar zij scherp wordt gehouden door kunstenaars van diverse disciplines.

Overzichtstentoonstelling

le Paysage de l´autumne


E-mailen
Instagram