Dit is Jeannette van Schaik

Jeannette van Schaik exposeert:

  • Op 7 en 8 oktober tussen 11 en 17 uur in eigen atelier aan de Wilhelminaweg 12, Woerden.
  • Gedurende de hele maand september tot en met 8 oktober 2023 in de etalage van Ziengs, Voorstraat 41, centrum Woerden.
  • Op 29 en 30 september en op 6, 7 en 8 oktober 2023, tussen 11 en 17 uur, in het atelier van Galerie Van Slagmaat (Leidsestraatweg 36 3443 BV  Woerden) tijdens de overzichtstentoonstelling.

Biografie

Al vanaf mijn kinderjaren ben ik actief met tekenen en boetseren. Rond mijn twintigste kwam ik vanuit mijn geboorteplaats Wormerveer in Woerden wonen. Tevens heb ik vanaf dat moment diverse schildercursussen gevolgd.
Sinds vele jaren ben ik nu  lid van de schilderclub Woerden, waar ik met veel plezier schilder. Boetseren en pottenbakken zijn ook hobby's van mij maar mijn passie ligt toch bij   het schilderen. Mijn inspiratie haal ik vooral uit mens en natuur. Het geven van schildermiddagen in het Samen Sterk Huis op de Wilhelminaweg 12, is een mooie aanvulling op het schilderen.

Facebook: JeannettevanSchaik
Jeannette doet mee met de Atelierroute op eigen locatie en in een etalage in centrum Woerden. Op eigen locatie exposeert zij samen met Peter-Paul Oostveen
Adres van hun locatie: Wilhelminaweg 12, 3441XC Woerden


Overzichtstentoonstelling

Naam kunstwerk overzichtstentoonstelling: Vierkant in het rond
Afmeting kunstwerk overzichtstentoonstelling: 0.40x1.20 cm
Het is een abstract kunstwerk, opgebouwd met veel vierkantjes. Er is gewerkt met glaceertechniek en acrylverf. Tevens heb ik reliefpaint en glitters verwerkt om het
schilderij te verfraaien. De basis is blauw (rust) en versterkt door warmere kleuren.
Prijs van het voorgaande kunstwerk in Euro: 250E-mailen
Instagram