Dit is Annabel Vegt 

Annabel Vegt exposeert:

  • Gedurende de hele maand september tot en met 8 oktober 2023 in de etalage van de Duurzaamheidswinkel, Voorstraat 75, centrum Woerden.
  • Op 29 en 30 september en op 6, 7 en 8 oktober 2023, tussen 11 en 17 uur, in het atelier van Galerie Van Slagmaat (Leidsestraatweg 36 3443 BV  Woerden) tijdens de overzichtstentoonstelling.

 

Biografie

Ik ben Annabel Vegt, 15 jaar, en ben in mavo-4 ingestroomd op het Minkema College. Daarvoor heb ik 3 jaar op de havo gezeten. Ik heb tekenen als eindexamen gedaan, omdat ik dat een leuk vak vind. Mijn stijl is te omschrijven als: ruimtelijk, artistiek, gedurfd.

Overzichtstentoonstelling


Naam kunstwerk overzichtstentoonstelling: Wanna play
Afmeting kunstwerk overzichtstentoonstelling: 50 x 40 cm.
Schilderij Annabel Vegt: "Wanna play" - Vermaak in een speelhal, een herinnering van vakanties dat ik met mijn vader altijd in een speelhal terecht komt. De neonkleuren zorgen ervoor dat je erdoor aangetrokken voelt om naar binnen te gaan en de speelautomaten wil gebruiken.
Materiaal: acryl op doek, vrij strak geschilderd.
Prijs van het voorgaande kunstwerk in Euro: nvt

Dit is het werk gemaakt tijdens het Centraal praktisch examen (CPE 2023) voor het vak tekenen met als thema Vermaak. De leerlingen hebben hier 720 minuten aan gewerkt en hebben dit afgesloten met een persoonlijke presentatie aan twee tekendocenten door wie ze werden beoordeeld. E-mailen
Instagram