Dit is Anke van den Hurk

Anke van den Hurk exposeert:

  • Op 7 en 8 oktober tussen 11 en 17 uur in eigen atelier aan de Mijzijde 51, Kamerik.
  • Gedurende de hele maand september tot en met 8 oktober 2023 in de etalage van Telkamp, Voorstraat 51, centrum Woerden.
  • Op 29 en 30 september en op 6, 7 en 8 oktober 2023, tussen 11 en 17 uur, in het atelier van Galerie Van Slagmaat (Leidsestraatweg 36, 3443 BV Woerden) tijdens de overzichtstentoonstelling.

 

Biografie

De kraal met een verhaal. Anke verzamelt al haar hele leven kralen over de hele wereld. Ze wordt voor haar sieraden geïnspireerd de kralen zelf en ook door vormen, kleuren en sferen van de landen waar ze is geweest.
Naast het maken van sieraden is Anke ook actief op vele andere gebieden. Ze schildert, maakt meubelen van karton en maakt keramiek. Ze is veelal zelf bezig maar heeft ook diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Ze heeft jaren geschilderd bij Monika Strugarek, heeft in 2010 de vooropleiding van de HKU succesvol afgerond en volgt op dit moment de opleiding keramiek in Gouda naast diverse losse keramiekcursussen.

Anke doet mee aan de Atelierroute op eigen locatie en in een etalage in centrum Woerden. 


Op eigen locatie doet ze mee samen met Monika Strugarek en Joke van den Hurk. 

Adres van hun locatie: Mijzijde 51, 3471GP Kamerik

Overzichtstentoonstelling


Afmeting kunstwerk overzichtstentoonstelling: Halsketting

normaal formaat
Toelichting op uw kunstwerk: De halsketting is gemaakt met diverse schelpenonderdelen die qua kleur en vorm bij elkaar aansluiten
Prijs van het voorgaande kunstwerk in Euro: 50E-mailen
Instagram